Lig niet meer wakker van financiële zorgen

Een goed credit management staat garant voor financiële gezondheid. Elk bedrijf heeft er alle belang bij dat facturen tijdig worden geïncasseerd.

Helaas, jammer genoeg betaalt niet iedereen tijdig zijn facturen. Voor ondernemingen een vervelende situatie, want het vraagt bijzonder veel tijd en energie om trage betalers te herinneren aan hun openstaande facturen. En we weten dat late betalingen gelijk staan met minder winst en minder groeikansen.

Wij bieden een oplossing voor uw financiële kopzorgen en pakken deze wanbetalers aan, want zij vormen een bedreiging voor uw winst.

Hoe wij werken

Onze aanpak in credit management

Cashin focust op het innen van facturen zodra de vervaldag is bereikt. zodat ondernemingen hun openstaande facturen snel opgelost zien, zeker kunnen zijn van een gezonde cashflow en daardoor zelf focussen op groei en nieuwe investeringen.

Niet alle onbetaalde facturen zijn uit slechte wil. Cashin zoekt naar de reden van niet-betaling om via een redelijke en competente benadering te kunnen leiden naar een correcte en vooral snelle invorderingen. Als u de bestendigheid van uw klantenrelatie wil behouden, dan pakken wij dit persoonlijk en empathisch aan.

Bespaar uzelf dus tijd en stress door direct te investeren in een goed credit management dat aan de hand van duidelijke stappen en de juiste aanpak het innen van uw betalingen correct en snel tot stand zal brengen.